Ouder-en kindgym
Kinderen Volwassenen

Ouder-en kindgym

11 december 2019
08:30 - 10:30

Beschrijving:


Gymnastiek- en Volleybal Vereniging Lonneker biedt 2 uur gymnastiek in de gymzaal van Lumen.

Woensdag 08:45-09:30 uur Ouder- en kindgym vanaf 1,5 jaar

Woensdag 09:30-10:15 uur Ouder- en kindgym vanaf 1,5 jaar


Ouder- en kindgym is bedoeld voor peuters vanaf ongeveer 1,5 jaar tot 4 jaar die samen met hun ouders, grootouders of oppasouders willen gymmen. De lessen worden verzorgd de professionele leiding van Marjolein Moes-Droog in een echte gymzaal. Uw peuter mag heerlijk klimmen, klauteren, springen, rollen en spelen met ballen, blokken of pittenzakken. De les wordt meestal afgesloten met gezellige doeliedjes. Bij interesse kunt u contact opnemen met Marjolein, 06-43035354.


Uw kind mag altijd 3x gratis meedoen om te ervaren of het wat voor haar/hem is. Na 3 proeflessen kunt u zich via de trainster digitaal inschrijven bij onze vereniging. De contributie wordt in 4 kwartalen geïnd. Per kwartaal betaalt u € 25,-. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,50.


Over GVVL:

Gymnastiek- en Volleybal Vereniging GVVL uit Lonneker is in 1965 opgericht en verzorgt gymnastiek, turnen, volleybal, streetdance en ballet die worden geleid door enthousiaste leiding. De activiteiten vinden plaats in de gymzaal in Lonneker aan de Scholten Reimerstraat, Buurthuis De Kom op het Ribbelt en in de gymzaal in Lumen in de wijk Velve-Linderhof.

Naast de reguliere activiteiten in de zaal organiseert de vereniging ook een beachvolleybaltoernooi, een vossenjacht, jeugdkampen enz. In 2015 bestond de vereniging 50 jaar en dit hebben we groots gevierd.

Iedereen, jong en oud, is welkom op onze vereniging. Kom gerust een paar keer meedoen!

Voor verder info zie onze website www.gvvlonneker.com en voor de meest actuele foto’s en nieuwtjes volg onze Facebookpagina.

Activiteit aangeboden door

Gymnastiek- en Volleybal Vereniging Lonneker

Meer activiteiten

Lachende vrouw lumen