Wijkwijzer
Volwassenen Ouderen

Wijkwijzer

17 september 2020
13:30 - 16:00

Zit u ook wel eens met een vraag of probleem waarbij u niet weet waar u terecht kunt? De wijkwijzer kan u helpen, ze zijn twee keer in de week te vinden in Lumen, het hart van de wijk. Want waar u ook mee zit, samen is er altijd een oplossing te bedenken.

In Enschede worden dit jaar in veel wijken wijkwijzers opgestart. Ze zijn bedoeld om mensen de helpende hand te bieden bij alledaagse vragen. Dat kan zijn van het zoeken van hulp in huishouden of tuin, bij klusjes of vervoer, hulp bij het invullen van een formulier of aansluiting krijgen bij een activiteitengroep. Eigenlijk is de wijkwijzer de buurman of buurvrouw die overal de weg weet en snel hulp of advies kan organiseren.

Een wisselende samenstelling van vrijwilligers en professionals zijn aanwezig. Er is geen kamertje of loket. De wijkwijzer is gewoon vindbaar in de hal van Lumen in een van de zithoeken. Koffie en thee staan altijd klaar, dus kom langs. Ook voor praatje en gezelligheid zijn de medewerkers van de wijkwijzer altijd te vinden.

De wijkwijzer is elke dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur bereikbaar. Tijdens de schoolvakanties is er geen inloop bij de wijkwijzer.

Online is de wijkwijzer wel te vinden. Kijk daarvoor op https://wijkteamsenschede.nl/wijkwijzer/

Activiteit aangeboden door

Wijkwijzer

Meer activiteiten

Lachende vrouw lumen