Fysiotherapiepraktijk FITclinic

Fysiotherapiepraktijk FITclinic is een Pluspraktijk met verschillende vestigingen in Twente. Wij werken met een gedreven team van Fysiotherapeuten. Zij hebben zich na het volgen van de reguliere fysiotherapieopleiding verder gespecialiseerd bijvoorbeeld middels een masteropleiding. Naast persoonlijke aandacht kunt u hierdoor rekenen op een hoge kwaliteit van zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van klachten op het gebied van o.a. rug, nek, schouder, chronische pijn (fibromyalgie), hielspoor, stoelgang, hoofdpijn en diverse ontwikkel- en gezondsheidsvraagstukken bij kinderen.

 

Onze visie

Onze visie is dat de beste zorg uitsluitend mogelijk is door samen te werken, met u als patiënt, uw directe omgeving en andere (zorg)professionals.

Samen beter, is dan ook ons motto!

 

Kinderfysiotherapie bij fysiotherapiepraktijk FITclinic in Enschede

Kinderfysiotherapie is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Zeker op onze fysiotherapiepraktijk in Enschede Velve Lindenhof, locatie Lumen, waar naast de scholen de Kubus en de Uitvinding, het consultatiebureau (GGD), diverse sportverenigingen en kinderopvang de Hofferie aanwezig zijn. Onze Kinderfysiotherapeuten werken, waar nodig, nauw samen met de andere professionals als het gaat om de zorg voor uw kind. Bijv. met het consultatiebureau en het Twentsch Logopedie Centrum. Deze samenwerking vindt plaats onder de naam KIDSclinic. De benadering en behandeling van kinderen, vraagt immers een andere aanpak. Zij ‘mogen’ geen patiënt zijn en willen zich ‘gewoon’ kind voelen. De behandeling van kinderen gaat dan ook veelal spelenderwijs.

 

Wanneer Kinderfysiotherapie?

Vaak gaat de ontwikkeling van een kind vanzelf. Maar wat als dat even niet zo is?

Uw kind(je) speelt niet graag buiten? Heeft misschien moeite met klimmen? Uw kindje huilt veel of blijft in de box vaak dezelfde kant op kijken? Uw kind moeite heeft met schrijven en mogelijk zelfs pijn ervaart tijdens het schrijven? Uw kind vaak verdrietig is omdat hij niet kan meekomen tijdens de voetbal of de gym? U als ouder twijfelt of er iets met uw kind is?

Neem dan gerust contact met ons op! Wij luisteren naar u en onderzoeken samen met u of wij u en kind(je) kunnen helpen.
Bel 053 485 03 75 of kijk op www.fitclinic.nl

 

Onze Fysiotherapeuten op locatie: Annemarijke en Stan

 

Heb jij een vraag voor Fysiotherapiepraktijk FITclinic?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Fysiotherapiepraktijk FITclinic