GGD Twente

Jeugdgezondheidszorg

Je kind maakt in de eerste jaren een snelle ontwikkeling door. Van een hulpeloze baby tot een uniek persoon, met een eigen wil. We volgen je kind tot de leeftijd van 18 jaar en wij doen dit graag samen met jou! Wij staan voor je klaar met informatie en advies over gezondheid, gedrag en opvoeding van je kind.

Wij? Wij zijn de medewerkers van GGD Twente Jeugdgezondheidszorg.

Inloopspreekuur

Op dinsdag van 12.00 tot 13.00 uur.

Ouders / verzorgers kunnen tijdens dit spreekuur vragen stellen over de verzorging en opvoeding van hun kinderen.

Ons team

Wij werken vanuit een team met onder andere jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen. De jeugdarts kijkt vooral naar de medische kant van de groei en ontwikkeling van je kind. Zij doet ook het lichamelijk onderzoek. Bij de jeugdverpleegkundige kun je terecht met diverse vragen. Bijvoorbeeld over de verzorging, voeding, veiligheid, opvoeding en het gedrag van je kind.

De doktersassistente doet de gezondheidsonderzoeken in groep 2 en 7 van de basisschool en in de 2e klas in het voortgezet onderwijs. De consultatiebureau-assistente zie je bij de controles op het consultatiebureau.

Binnen het team werken wij veel samen. Wie van ons je ook spreekt, je kunt met je vragen altijd bij één van ons terecht.

Ons team bestaat uit: Marianne Boek (jeugdverpleegkundige), Irma Brookhuis (jeugdverpleegkundige), Ellen de Gauw (jeugdarts), Meta Bakker (consultatiebureau-assistente), Liesbeth Stellingwerf (jeugdarts), Karin Bouwhuis (consultatiebureau-assistente), Esther Hendrix (jeugdverpleegkundige) en Bea Wagelaar (consultatiebureau-assistente). Op de foto ontbreken Manon Score (jeugdverpleegkundige) en Inge ten Dam (doktersassistente).

Meer informatie

Kijk op GGDTwente.nl en op Loes.nl.

Of bel ons via 053-4876670

Heb jij een vraag voor GGD Twente?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

GGD Twente