GGD Twente

GGD Twente, Jeugdgezondheidszorg

Uw kind maakt in de eerste jaren van zijn of haar leven een snelle ontwikkeling door. Van een hulpeloze baby tot een uniek persoon, met een eigen wil. We volgen uw kind tot de leeftijd van 18 jaar en wij doen dit graag samen met u!

Wij staan voor u klaar met informatie en advies over gezondheid, gedrag en opvoeding van uw kind. Wij? Wij zijn de medewerkers van GGD Twente Jeugdgezondheidszorg.

Inloopspreekuur

’s Woensdags van 12.30 uur tot 13.30 uur.

Ouders / verzorgers kunnen tijdens dit spreekuur vragen stellen over de verzorging en opvoeding van hun kinderen.

Ons team

Wij werken vanuit een team met onder andere jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen. De jeugdarts kijkt vooral naar de medische kant van de groei en ontwikkeling van uw kind. Zij doet ook het lichamelijk onderzoek. Bij de jeugdverpleegkundige kunt u terecht met diverse vragen. Deze vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld de verzorging, voeding, veiligheid, opvoeding en het gedrag van uw kind.

De doktersassistente voert de gezondheidsonderzoek uit in groep 2 en 7 van de basisschool en in de 2eklas in het voortgezet onderwijs. De consultatiebureau assistente ziet u bij de controles op het consultatiebureau.

Binnen het team werken wij veel samen. Wie van ons u ook spreekt, u kunt met uw vragen altijd bij één van ons terecht.


 

Ons team bestaat uit: Marianne Boek (jeugdverpleegkundige), Irma Brookhuis (jeugdverpleegkundige), Ellen de Gauw (jeugdarts), Meta Bakker (consultatiebureau-assistente), Liesbeth Stellingwerf (jeugdarts), Karin Bouwhuis (consultatiebureau-assistente), Esther Hendrix (jeugdverpleegkundige) en Bea Wagelaar (consultatiebureau-assistente). Op de foto ontbreken Manon Score (jeugdverpleegkundige) en Inge ten Dam (doktersassistente).

Meer informatie

Kijk op GGDTwente.nl en op Loes.nl.

of telefonisch via 0900-333 8889

Heb jij een vraag voor GGD Twente?

Heb je een vraag?

We checken of je geen robot bent
Contactgegevens van

GGD Twente