Twentsch Logopediecentrum

Het Twentsch Logopediecentrum biedt u advies, voorlichting en hulp bij communicatie. Ook worden er problemen behandeld op het gebied van lezen, eten en drinken, gehoor en adem. U kunt lezen over diverse stoornissen en de wijze waarop wij logopedisten die kunnen behandelen. Meestal behandelen wij bij ons op de praktijk, maar op verzoek komen wij graag naar u toe.

Het Twentsch Logopediecentrum biedt advies aan bijvoorbeeld, scholen en gezondheidsinstellingen voor jeugd. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan preventie en voorlichting. Het Twentsch Logopediecentrum is lid van de NVLF, neemt deel aan ParkinsonNet Twente en staat ingeschreven binnen het Kwaliteitsregister Paramedici.

Openingstijden

Twentsch Logopediecentrum is geopend op werkdagen tussen 08:00-17:30. Op afspraak wordt ook in de avonduren (tot 20:00) en op zaterdag behandeld.

Tarief

Logopedie valt in de basisverzekering, dit betekent dat logopedie voor kinderen tot 18 jaar 100% wordt vergoed. Bent u ouder dan 18? Logopedie valt nog steeds onder de basisverzekering. Wel wordt uw eigen risico aangesproken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Voor een omschrijving van de tarieven verwijzen wij u naar de website www.twentsch-lc.nl. Via uw zorgverzekering kunt u meer informatie krijgen over de vergoeding van logopedie.


Heb jij een vraag voor Twentsch Logopediecentrum?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Twentsch Logopediecentrum