Go Dance

Go Dance! 

Een unieke dansopleiding in Enschede voor jong en oud, bied je lessen in hiphop, freestyledance, streetdance, show-jazzdance, musicaldance en klassiek ballet.

Dans je voor je plezier of wil je je ontwikkelen tot een professionele danser? Meld je dan snel aan via www.go-dance.nl en zoals onze slogan zegt: 

Move into the spotlight !

Go Dance Academy vind je nu in 5 locaties!

Go Dance Academy heeft 5 knallende 

DANCE CREWS!


 Mede om talentvolle dansers de mogelijkheid te bieden zich aan anderen te meten in wedstrijdverband en om podiumervaring op te kunnen doen. ​Geselecteerde dansers trainen wekelijks om aan landelijke hiphopwedstrijden deel te kunnen nemen! 

Talent Class Academy

Junior Talent Class 8 – 11 jaar en Talent Class 12 +

Voor iedereen vanaf 8 jaar die zich verder wil ontwikkelen binnen het dansonderwijs en wellicht van dans hun beroep wil maken richting show/musical/stage performance, biedt Go Dance Academy nu Talent Class vanaf 12 jaar. ​Wie van dans zijn of haar beroep wil maken, moet jong beginnen met zich zo breed mogelijk te scholen binnen verschillende dansdisciplines. Speciaal voor deze doelgroep, die zich fanatieker met dans bezig willen houden dan enkel op recreatief niveau is er de Talent Class met een intensief trainingsprogramma op zaterdag. De Talent Class krijgt op hoog niveau les in verschillende dansdisciplines oa; klassiek ballet, showmusical, hiphop en er worden verplichte workshops verzorgd op het gebied van zang, acteren, moderne dans en improvisatie, tapdance en eigentijdse dans.

Nu ook dit seizoen op dinsdag en donderdag in 

Lumen, danslessen voor kinderen vanaf 3,5 jaar!

Wil je een gratis proefles? Kom nu langs en dans het komend seizoen mee! In de eerste weken van het nieuwe seizoen zal in overleg met de docent worden besloten welke les het beste bij je past! Heb je nog geen keuze kunnen maken volg dan gratis de desbetreffende les!​

Heb jij een vraag voor Go Dance?

Heb je een vraag?

Contactgegevens van

Go Dance